Da vi var på Bali tilbage i maj, fik vi oplevet en masse og derfor tog vi den også lidt mere med ro i denne omgang. En af de ting vi dog begge fandt interessante og gerne ville kigge lidt nærmere på, var den balinesiske malerkunst. Det blev til et spændende malerkursus, som jeg nok snart skal fortælle mere om, og en tur på kunstmuseum i hjertet af dejlige Ubud.

Helt overordnet set, var museet ikke noget at råbe hurra for og man følte lidt, at ens penge kunne være brugt bedre et andet sted. Stedet var nemlig ikke særlig velholdt og udstillingerne lidt forvirrende og usammenhængende.

Kvaliteten af billederne fejlede heldigvis ikke noget og derfor forsøgte vi, at få det bedste ud af vores tid der. Jeg synes balinesisk kunst er enormt spændende og anderledes fra hvad man ser herhjemme. Vi brugte tiden på museet, på at studerer de farvestrålende og til tider lidt komiske motiver og se bort fra de støvede rammer, spindelvæv og hvad der ellers hørte med.

Havde vi læst lidt mere om museet forinden vores besøg, kan det godt være, at vi havde valgt denne oplevelse fra, men nogen gange må man også tage nogle chancer og håbe på det bedste. Men skal I på ferie på Bali og ønsker, at se lidt nærmere på den spændende kunst, så vil et besøg til et af de mange gallerier hvor kunsthandlerne viser frem eller et lille kursus, helt sikkert være at anbefale fra vores side.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *