Vi havde hørt og læst om det store lys, vand og lydshow, der er den helt store attraktion ved Marina Bay Sands hver aften kl. 20.00. Det skulle vi selvfølgelig ikke gå glip af, så efter en lækker aftensmad fandt vi frem til området og satte os til rette. Vi var selvfølgelig ikke de eneste – nej langt fra! Men vi kunne stadigvæk fint finde en plads, selvom vi var der, kun 5-10 minutter inden det startede.

lysshow-2Showet gik i gang med en voldsom musik, røgmaskiner, lys og en masse vand og vi hyggede os med at se på, de opfindsomme måder at benytte vand og lys på. Desværre nåede vi kun at se ca. 10 minutter af det 15 minutter lange show. Musik, lys og vand stoppede nemlig brat og der lød over højtalerne, at der desværre var tekniske problemer og resten af showet var aflyst.

Super ærgerlig slutning, men heldigvis nåede vi at se det meste og havde en hyggelig oplevelse. Hvis man er i området om aftenen, synes jeg bestemt man skal tage et kig forbi, men det er ikke noget at tage hele landet igennem for at opleve. Vand og lysshow er der nok af i Asien, så det skal man nok få mulighed for en anden gang.

lysshow-1Ligesom resten af de besøgende smuttede vi ned i metroen, for at tage et tog hjem. Planen var egentlig at tage en lille drink oppe i skyparken, men energiniveauet var helt nede og vi ville gerne være friske til næste dag, hvor Universal Studios skulle udforskes. Det viste sig desværre hurtigt, at hjemturen ikke skulle blive så hurtig som forventet, da vi først skulle stå i kø i ca. 20 minutter, for at købe vores billetter! Tre billetautomater til så mange mennesker, er virkelig ikke særlig gennemtænkt! Et godt råd fra os er, at købe billetter til hjemturen når i ankommer.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *