Jeg tror aldrig jeg bliver træt af at se på og tage billeder af aber. Og efter at have mødt drillesyge aber i både Thailand og Malaysia med stor succes, blev vi enige om, at en tur til Monkey Forest i Ubud kunne være en sjov aktivitet for Nicolajs familie, mens de var på besøg ved os her på Bali.

Området er rigtig stort og selvom vi aftalte med vores chaufør at bruge en lille time der, nåede vi slet ikke at udforske det hele. Indgangen koster 40.000 IDR, som svarer til ca. 20 danske kroner, og så får man ellers også aber for alle pengene.

monkey-forest-1 monkey-forest-2Jeg var imponeret over hvor mange helt små aber, vi så på vores vej rundt og jeg kunne ikke lade være med at knipse det ene billede efter det andet. Naturen i hele området var også rigtig smuk og det var nemt at se, at stedet blev holdt godt ved lige.

Ligesom mange andre steder vi har oplevet aber i det fri, var nogle af dem en smule aggressive. Det virkede dog som om, at aberne havde det godt og at turisterne behandlede dem med respekt og ikke fodrede dem med sodavand og chips, som vi har været ude for andre steder. De mange dyrepassere der var tilstede, hjalp nok også med at afværge dette.

monkey-forest-3 monkey-forest-4 monkey-forest-5Man kan nemt få en times tid til at gå med at gå rundt og kigge på de søde væsner, men hvis man kører fra det sydlige Bali ligesom vi gjorde, så kan man sagtens nå en masse andet omkring Ubud, når man alligevel er på farten. Vi besøgte blandt andet en række små byer, som er kendt for hver deres smukke balinesiske håndværk.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *