Lige ved siden af Det Centrale Postkontor finder man katedralen Notre Dame, som, i sikkert allerede har gættet, også stammer fra den franske kolonitid. Kirken er bygget mellem 1863 og 1880 og er ikke lige sådan en bygning, man forventer at finde i en storby i Sydøstasien. De to klokketårne rager 58 meter op i luften og gør, at kirken er let at få øje på også fra afstand.

Efter at have taget et par billeder af den flotte røde bygning, skulle vi selvfølgelig have et kig indenfor. Det er kun et begrænset område man må gå rundt på derinde, da det meste af kirken er forbeholdt de troende. Men tag alligevel et kig indenfor og få hele oplevelsen med.

notredame-2 notredame-1Selvom kirken var smuk og bestemt et godt forslag, til et stop på en byvandring rundt i Ho Chi Minh, så er den selvfølgelig intet sammenlignet med nogle af de store kirker og katedraler, man finder rundt om i Europa. Men af finde en så europæisk kirke, hvor alle materialerne dertil, er importeret fra Frankrig, midt i Vietnams største by, gav os en underlig form for hjemhedsfølelse!

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *