Ingen af os havde noget stort ønske om, at besøge templer i denne omgang. For selvom om der er en lang række templer, vi endnu ikke har set på Bali, så var der bare andre ting, vi prioriterede højere. Et enkelt tempel blev det dog alligevel til – nemlig templet ved Ubud Palace eller Puri Saren Agung, som er templets officielle navn.

Templet ligger centralt i Ubud og indgangen er gratis, så det ville næsten være en skam, ikke at få den oplevelse med, når vi alligevel gik lige forbi. Templet er smukt, men i sammenligning med de andre templer vi har besøgt på Bali, blev jeg ikke specielt imponeret.

Vi brugte ikke lang tid ved templet, snuppede egentlig bare et par billeder og studerede de fine udskæringer, inden vi gik videre og forsatte med dagens oplevelser. Hvis man har mod på lidt mere, skulle det være muligt, at gå rundt på næsten hele arealet omkring paladset og nyde udsynet af de mange traditionelle bygninger, som man mener daterer tilbage fra 1917.

Om aftnen er der ofte danseforestillinger ved templet og hvis vi ikke allerede havde set en traditionel danseopvisning, sidst vi besøgte øen, havde det nok også været noget, vi var sprunget på!

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *