Selvom der er én strand, der overskygger dem alle – White Beach. Så er der bestemt også mange andre strande på Boracay, som er et besøg værd. En af dem, som vi selv havde glædet os til at besøge, var Diniwid Beach, som du finder på øens spids.

Diniwid Beach er en lille strand, hvor du finder de hoteller som har den bedste udsigt, da man har benyttet klippeskråningen til placeringen af disse. Skulle man vælge hotel efter udsigt, så bliver man nødt til at placere sig på denne strand. Selve turen til Diniwid Beach kan tages enten direkte fra White Beach, eller med en Tricycle via hovedvejen. Vælger du at tage turen til Diniwid Beach fra White Beach, så kan du gå langs stranden det meste af vejen, men får det sidste stykke mulighed for at gå på en udhugget bro i klippevæggen. Dette er en oplevelse som er yderst interessant.

Den sidste vej, er helt sikkert den vi anbefaler at anvende. Hvis du mangler lidt ekstra spænding, så har du også mulighed for at tilslutte dig de lokale børn, som jævnligt hopper ud fra klipperne. Men du kan allerede på forhånd se dig slået af de lokale børn, som helt ned til 3-4 år, hopper ud fra klipperne i 2-5 meters højde. Der findes bådture fra øen som tager dig til de omkringliggende øer, hvor du ligeså har muligheden for udspring fra klipperne – selvom muligheden her fra Diniwid Beach er ligeså god og, endnu vigtigere, gratis.

Hvis man ønsker et gateaway fra de andre turister på Boracay, så kan det være en ide at besøge en række af øens mindre strande. Diniwid Beach kan være en af disse strande, som selvom denne er tæt placeret på White Beach, tilbyder en til tider ubefolket strand. Ønsker man ligeså et godt måltid mad i luksusomgivelser, uden at være omgivet af andre turister, så er Diniwid Beach ligeså stedet for dig. Er du på udkig efter det rette stede at nyde solnedgangen på Boracay, så kan du næsten heller ikke komme udenom Diniwid Beach. Stranden er mindre befolket, og har den rette placering til at få det fulde udsyn af solnedgangen.

Diniwid Beach får en stor anbefaling herfra, da du indenfor meget få meter får strand, klipper, solnedgang og gode restauranter – alt sammen uden alt for mange turister.

Da stranden er placeret tæt på Station 1 af White Beach, kan der til tider forekomme grønlige alger i vandet, hvilket kan ødelægge oplevelsen af den ellers flotte strand.

/Nicolaj

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *