Boracay vrimler med hoteller, hostels, bungalows osv. og det kan være lidt af en jungle, at finde frem til det helt rette match. Vi vil med denne guide forsøge at danne lidt overblik, samt guide jer frem mod det rette valg. Vi vil komme med en række forslag til hotel på Boracay indenfor forskellige budgetter, som vi enten har fået anbefalet af andre rejsende eller selv været forbi, for at forhøre os om værelser.

Når man begynder at kigge efter hoteller på Boracay, opdager man hurtigt, at de fleste er placeret langs den flotte og lange strand, White Beach. Det er bestemt også her vi vil foreslå, at man slår sig ned. Stranden er hele fire km. lang og derfor har man valgt at dele den ind i tre stationer. Den hurtige beskrivelse af stationerne er, at station 1 er der hvor du finder de store ressorts, station 2 er der hvor det hele sker – shopping, restauranter, barer osv. og til sidst så er station 3 det mere rolige og ikke nær så turistede område. Det var den meget hurtige og lidt upræcise gennemgang! Vi har dedikeret et helt indlæg til White Beach, som vi vil anbefale at I læser, før I beslutter jer for et område.

Boracay er ikke en helt billig destination, især ikke i højsæsonen fra oktober til juli og derfor skal man ikke regne med at gøre det helt store kup i forhold til bolig, som vi tidligere har gjort f.eks. i Thailand, men det kan sagtens lade sig gøre at finde billige overnatninger. Hvis man er på udkig efter lidt mere luksus, er det selvfølgelig heller ikke et problem og vi var virkelig fristet til at tage et par overnatninger på et af de lidt dyrere hoteller.

Vi håber et af de følgende hoteller passer til jeres budget og krav, men ellers skal i også være mere end velkomne til at smide os en mail eller kommentar med diverse spørgsmål, så skal vi gøre vores bedste for at svare.

Hostel

Hostels er en god og billig både at overnatte på den dejlige ferie ø på. Strandende på Boracay er fantastiske og derfor er en pool slet ikke nødvendig. Vi stiftede bekendtskab med to hostels, som begge ligger tæt på der hvor det hele sker, nemlig i Station 2.

MNL

Et populært hostel med både sovesale og private værelser og det opfylder derfor manges behov. Sovesalene er virkelig fedt indrettet og selvom du deler værelse med op til ti mennesker, har du langt mere privatliv en mange andre steder på grund af indretningen. Man sover i små pods, og til hver af disse er der er tilhørende aflåst skab, et strømstik, en lampe og en lille hylde. De private værelser er en del dyrere og findes både med og uden terrasse.

I prisen medfølger en simpel morgenmad, som man selv skal tilberede – til gengæld kan man nyde den på den store fælles tagterrasse, med udsigt til kitesurfer stranden Bulabog. Udover tagterrassen findes der fællesarealer, som f.eks. en tv-stue og en spisesal.

Læs mere om MNL og book her

hotel-boracay-1 hotel-boracay-2

Lazy Dog Bed & Breakfast

Stille og roligt hostel imellem D’mall og Bulabog strand, som har fået navn efter stedets tre søde hunde. Sovesalene er både billige og efterspurgte og derfor er det også med, at være ude i god tid. Stedet tilbyder også en lang række andre værelser både til par og familier, men priserne er dog væsentligt højere end mange andre hoteller på den populære turist ø.

Det store udendørs fællesområde er helt fantastisk og tilbyder en lang række muligheder for afslapning. Hvad enten du føler for at slænge dig i en hængekøje eller en sækkestol. Morgenmaden som man kan tilkøbe, får rosende ord med på vejen.

Læs mere om Lazy Dog Bed & Breakfast og book her

hotel-boracay-3 hotel-boracay-4Budget hotel

Det er meget individuelt hvad man mener, er et budget hotel og fra destination til destination ændrer det sig også en del. Boracay er en forholdsvis dyr ø at bo på, især i højsæsonen og derfor er de to budget hoteller vi har fundet frem til jer, desværre heller ikke mega billige. Læs evt. med i det allersidste sidste afsnit i guiden her, hvor vi fortæller lidt om hvad vi selv gjorde, for at finde den billigste løsning.

Boracay hotel : The Rabbit Hole

Næsten lige ved siden af D’mall finder i det simple og ganske lille budget hotel The Rabbit Hole. Stedet har kun fire værelser og derfor er det også en god idé, at booke på forhånd. Morgenmad er ikke inkluderet i værelsesprisen, men du har adgang til et lille tekøkken, hvor man fint kan tilberede simple måltider og derved spare lidt penge.

Abi der står for den daglige drift af hotellet, er både sød og venlig til at hjælpe, hvis man skulle have nogle spørgsmål. Hvis du har mulighed for det, så er et værelse på 1. sal, at foretrække.

Læs mere om The Rabbit Hole og book her

Boracay hotel hotel-boracay-6

Boracay hotel : Melinda’s Garden

De simple bungalows i den frodige grønne have, var vi selv tæt på indlogerer os i, men desværre var de ikke ledige i den lange periode, vi selv var på øen. Ejeren Melinda var noget af det sødeste og kom med en række forslag til, hvor vi kunne gå hen og kigge videre efter det rette hotel for os.

Hotellet ligger i den lidt roligere station 3, meget tæt på White Beach. Det er simple bambus hytter med ventilator og den dejligste terrasse med egen hængekøje!

Læs mere om Melinda´s Garden og book her

hotel-boracay-7 hotel-boracay-8Luksus

Det er intet problem at finde luksus på Boracay, men der er stor forskel på hvad du får for pengene. For os var der ingen tvivl om at det skulle være disse to hoteller, vi skulle præsenterer jer for. Læs med og så forstår i nok hvorfor.

Boracay hotel : Spiderhouse

Vi vidste godt at dette hotel var langt fra vores budget, men alligevel kunne vi ikke lade være med at blive fristet af den skønne placering, udsigten og den simple indretning. Det er virkelig underspillet luksus!

Vi fik stedets restaurant og bar anbefalet af flere, men da vi boede i den helt anden ende af White Beach, nåede vi desværre ikke forbi denne perle. Noget jeg tror vi kommer til at fortryde, med alle de gode anmeldelser stedet har fået igennem tiden. Hotellet ligger i station 1.

Læs mere om Spiderhouse og book her

hotel-boracay-9 hotel-boracay-10Boracay hotel : Villa Caemilla

Tæt ved vore eget hotel på station 3, som der kommer mere om i næste afsnit, lå dette skønne hotel. Der er som sagt mange luksus hoteller og store ressorts på Boracay, men der er ingen tvivl om, at vi ville vælge dette hotel frem for alle de andre. Udkanten af station 3 er rolig, fredsfyldt og det perfekte sted til an afslappende ferie.

Hotellet var altid velbesøgt og restauranten altid fyldt godt op med mennesker. Der er ingen tvivl om at man skal have økonomien i orden for at bo her, men nøj hvor er det også bare lækkert!

Læs mere om Villa Caemilla og book her

hotel-boracay-11 hotel-boracay-12Og alle de andre…

Dette er jo kun en brøkdel af de mange fantastiske hoteller du kan finde på Boracay og ligesom alle andre feriedestinationer, så er det ikke alle steder der er at finde online før afrejse. Vi endte selv med at bo på et skønt lille hotel helt i udkanten af station 3.

Stedet er ikke at finde online nogen steder – nej de har faktisk ikke engang en Facebook side. Men heldigvis for os betød det, at prisen var god og at der kun var få andre gæster i hele den måned, vi boede der. Hotellet hedder D’lockers og er alt for skønt. Desværre skyder det ene hotel op efter det andet i station 3 og derfor går der nok ikke længe, før dette hyggelige sted på anden parket, mister sin dejlige havudsigt.

hotel-boracay-13Vores bedste råd til at finde billige overnatninger i Asien generelt kan i læse om her og især på Boracay gjorde det, at vi kunne holde os under de 100 kr. om dagen, som er vores pejlemærke.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *