Vi når næsten altid at stifte bekendtskab med et par hoteller, på de destinationer vi besøger og det var også tilfældet i Sanur på Bali. Inden vi satte os ind i flyveren i Kuala Lumpur, bestilte vi de to første overnatninger på et hotel i Sanur igennem Booking.com. Det har vi fået for vane at gøre, så vi ikke skal rende rundt med vores bagage og finde et sted at overnatte, allerede fra dag et.

Af finde et hotel i Sanur viste sig at være ganske nemt og det er faktisk et af de steder, vi har brugt kortest tid på, at være på boligjagt. Både det lille hotel hvor vi brugte de to første nætter, men også det hotel hvor vi endte med at blive resten af måneden, var af god kvalitet og i skal slet ikke være nervøse for, at slå jer ned på et Sanur hotel for en kort eller længere periode – området er skønt!

Ligesom i hotelguiden fra Boracay har jeg valgt hoteller i tre forskellige prisklasser, så der er lidt for enhver smag. Denne gang har jeg dog kun udvalgt tre fremfor seks, da området er meget mindre og jeg har planer om en større hotelguide fra hele Bali på et senere tidspunkt. Men leder du efter et hotel i Sanur Bali, så er du kommet det helt rette sted hen!

Budget hotel Sanur

På Boracay var det en god idé at holde sig til et hostel hvis man rejser på budget, men det er heldigvis ikke nødvendigt her, for priserne er langt mere overkommenlige for hoteller i Sanur, Bali.

Gustav Bali Bed & Breakfast

Det lille hotel er godt besøgt og derfor skal man også være ude i god tid, for at få et af hotellets syv værelser. Selvom værelset vi fik var lidt mørkt på grund af den store facade mur, så kunne vi ganske godt lide stedet og hvis blot internettet havde virket, mens vi boede der, var vi nok blevet for hele opholdet.

Morgenmaden der bliver serveret foran værelset, er inkluderet i prisen og meget velsmagende. Værelset er rummeligt, sengen stor og vandet dejligt varmt, hvilket ikke er en garanti i Indonesien. Uden tvivl et Bali Sanur hotel vi vil anbefale, til dem der leder efter en billig overnatning.

Læs mere om Gustav Bali Bed & Breakfast og book her

sanur hotelMiddel hotel Sanur

Der findes utrolig mange små homestays i Sanur, men de fleste af dem er prissat lidt højt. Det er dog ikke noget du skal lade dig gå på af for Balineserne forventer at man skal ’prutte’ lidt om prisen. Hvis du fortæller at du har tænkt dig at blive en længere periode, får de julelys i øjnene og kan sagtens få et middel hotel til den samme pris, som et budget.

Lestari Homestay

Hvis jeg havde fundet hotellet her på Booking.com eller Agoda havde jeg nok stille og roligt sprunget over det, da priserne var alt for høje. Men når man kommer ind fra gaden, kan man jo kun gætte sig til prisniveauet og efter lidt forhandling frem og tilbage, fandt vi en virkelig fornuftig og pris for vores resterende 27 dage.

Lestari Homestay har lidt år på bagen, men stedet bliver holdt okay i stand af ejerne, som også selv bor her. På grund af den pris de forlanger online, er det ikke så velbesøgt, hvilket vi nød godt af mens vi boede der. Det var f.eks. helt fantastisk at have poolen for sig selv! Det er muligt at få morgenmad på dette hotel ved Sanur Beach, men da alle værelserne havde køleskab, sprang vi det over og hoppede på noget cornflakes og mælk i stedet.

Jeg kunne skriver spalter op og spalter ned om dette skønne sted, som har været et af de bedste indtil nu på vores rejse, men jeg vil heller ikke kede jer ihjel. Skriv dog endelig hvis i måtte have nogle spørgsmål til stedet, som vi selvfølgelig anbefaler – men betal ikke fuld pris!

Læs mere om Lestari Homestay og book her

bali sanur hotel hotel sanur beachLuksus hotel Sanur

Ved strandpromenaden findes det ene luksus hotel efter det andet, som formentlig koster det hvide ud af øjnene for en overnatning og derfor er det heller ikke et af dem, jeg vil præsenterer jer for her.

Ari Putri Hotel

Nej det er derimod et udmærket tre stjerners hotel trukket lidt tilbage fra stranden, hvor min svigerfamilie boede mens de besøgte os på Bali. Vi brugte selvfølgelig en del timer her og nød godt af både deres gode restaurant, skønne pools og udsøgte spa-afdeling.

Vi har kun gode ting at sige om Ari Putri og hvis vi selv havde haft økonomien til det, er der ingen tvivl om, at det var her vi ville have slået os ned. Morgenmad buffeten, der er inkluderet i prisen, prøvede vi desværre ikke selv, men den fik rosende ord med på vejen fra familien.

Læs mere om Ari Putri Hotel og book her

hotel sanur hotel-sanur/Malene

Tags

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *