Tangalle hvor vi valgte at slå os ned for en uges tid, er en hyggelig kystby, hvor det summende byliv og turisterne smelter fint sammen. Vi var i Sri Lanka uden for sæson og derfor var det begrænset hvor mange turister der var, men vi gætter på at mængden er betydeligt større i høj sæsonen. Det håber vi I hvert fald taget i betragtning af alle de små hoteller, bungalows og homestays der, i især, var langs stranden.

Her boede vi også selv i vores eget lille paradis næsten helt ned til vandet. Og selvom vores planer ikke helt holdt stik, så nød vi dagene her i et roligt tempo! Vi brugte meget tid på vores hotel, men et par ture ind til byen, langs stranden og de små omkringliggende veje blev det også til. Langs stranden, som ved Tangalle er vældig lang, kan man få sig en god spadseretur enten i vandkanten eller langs vejen der løber næsten lige ved siden af det meste af vejen. Vi kom et godt stykke ud og fik også taget en masse billeder på den meget uspoleret strand, med det brusende og bølgende vand i baggrunden. Det var et helt fantastisk område og man følte sig meget alene og fri på den enorme mennesketomme strand! Lidt af en kontrast til f.eks. White Beach på Boracay.

tangalle-1Selve Tangalle by nåede vi ikke at vandre så meget rundt i og markedet vi havde fået fortalt var i byen hver søndag, var desværre aflyst da vi var der, på grund af en helligdag. Det ærgrede os ret meget, da vi elsker at opleve markeder rundt om i verden, da der altid er et væld af sanseindtryk sådan et sted! I byen ligger der et supermarked, som vi besøgte nogle gange for at snolde lidt. Der er også en biograf, hvor der var plakater af den ene Bollywood film efter den anden! Noget vi helt sikkert skulle have prøvet, hvis vi var blevet der noget længere.

tangalle-2Tangalle var et hyggeligt bekendtskab, men jeg tror mest af alt det var vores hyggelige lille hotel, der gjorde at vi kunne falde til ro der i lidt længere tid. Sri Lanka var generelt lidt tom, mens vi besøgte landet og selvom vi oftest holder af ikke at skulle vade i alt for mange andre turister, så blev det lige en smule for øde. I så meget på grund af den manglende menneskemængde, men mere at det virkede som om lokalbefolkningen også var gået lidt i hi – i hvert fald langs stranden, hvor næsten alle restauranter var lukket.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *