Efter at have tilbragt de første fem dage i Mirissa valgte vi at bruge 1,5 time i en taxa, for at komme videre mod den lidt større by Tangalle. Vi havde fundet det hyggeligste sted via Booking.com og så frem til forhåbentligt, at skulle blive her de næste tre uger.

voreslilleparadis-2Men sådan skulle det desværre ikke gå. Ikke fordi stedet ikke var fantastisk – for det var det virkelig, men internettet, som jo er en nødvendighed for, at vi kan arbejde, mens vi er på farten, var desværre meget dårligt! Vi overvejede forskellige løsninger, men fandt hurtigt ud af, at vi vist var lidt mættet af indtryk og bare gerne ville bruge lidt tid på at opleve Sri Lanka, for der derefter at tage til KL og lægge en plan for, hvad der så skulle ske.

Vi endte med at blive i Tangalle i ca. en uge hvor vi nød livet i vores lille bungalow, der lå næsten helt ned til vandet. Stedet vi boede hed Natural Cabanas og bestod af fire små bungalows og et lidt større hus, hvor familien der ejede stedet, selv boede. Vi havde stort set stedet for os selv og nød godt af de skønne udearealer, den hjemmelavede mad og bølgernes brusen.

voreslilleparadis-1Omkring vores bungalow som mest af alt mindede om et lille skur, vrimlede det med dyr i alle størrelser. Nogle mere overraskende end andre og vi (Nicolaj) blev sat på prøve med at få både frøer, edderkopper, kakerlakker osv. ryddet væk fra vores seng, inden vi gik til køjs.

Fordi vi rejste rundt uden for sæson, var der meget stille og det blev og lidt en prøvelse at finde spisesteder, der havde åbent. Vi endte dog med at finde et par favoritter, foruden den lille restaurant der hørte til vores hotel, og vi indtog nogle virkelig gode måltider på Sri Lanka. Selvom planerne ikke gik helt som planlagt og vi begge var lidt opgivende over for dette smukke land, så nåede vi at have en dejlig tid på øen og vi glæder os til at give jer en smagsprøve på, hvad landet har at byde på!

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *