Vi er stille og roligt kommet ret bagefter her på bloggen, for vi har faktisk været her på Boracay i snart tre uger og forbereder os stille og roligt på, at skulle her fra igen og videre til den næste destination. Men det betyder selvfølgelig ikke at i skal snydes for at lære destinationen, med den populære strand bedre at kende. Vi er i gang med en lang række indlæg om Boracay, som vi glæder os til at dele med jer. Det første i rækken handler om turen hertil, for den blev lidt mere kaotisk, end hvad vi lige havde regnet med.

Efter en skøn nattesøvn i Kuala Lumpur lufthavn, fandt vi vej til der hvor vi skulle tjekke vores bagage ind. Vi havde rigeligt med tid og stillede os derfor roligt i kø og ventede til det blev vores tur. Men da det endelig bliver vores tur og Nicolaj er klar til at smide bagagen på båndet, oplyser damen bag skranken os, at vi skal have en returbillet, for ellers kommer vi ikke med flyet.

Efter turen fra Danmark hvor vi rendte ind i lignende problemer, havde jeg selvfølgelig sørget for at undersøge dette. Men vi troede vi ligesom sidst blot kunne skrive under på at flyselskabet ikke blev stillet ansvarlige, hvis vi ikke blev lukket igennem immigrationen, når vi nåede frem. Dette ville hun dog på ingen både accepterer. Ingen returbillet ingen mulighed for, at komme med flyet!

turentilboracay-1Nå så måtte vi jo hellere få købt os en returbillet! Så vi gik stille og roligt væk fra skranken, så vi kunne finde en computer frem og få købt en billet. Inden vi når helt væk oplyser damen bag skranken dog os om, at vi har 15 min., inden de lukker check in! Vi kigger på hinanden og tænker f*ck, det når vi jo aldrig. Med hjertet helt oppe i halsen hiver jeg min computer op og får købt den første og bedste Airasia billet retur til Kuala Lumpur, indenfor de 30 dage, det er lovligt for os at blive i Filippinerne. Heldigvis er jeg ved at være ret garvet og internettet er med os, så 5 minutter senere står vi i køen igen og krydser fingre, for at vi når det og ikke lige har smidt en masse penge ud af vinduet.

Heldigvis er heldet med os og efter at have tjekket bagagen ind, spurter vi igennem lufthavnen og når frem til vores gate, endda lige med tid nok til at købe en sandwich til turen. Vi får pustet ud og venter et par minutter til de begynder boarding af flyet og så er vi ellers på vej! Vi er overlykkelige for at have nået det, men finder desværre også ud af på flyturen, at returbilletten har været helt afsindigt dyr. Efter at have kommet os over chokket, blev vi enige om, ikke at græde over spildt mælk og i stedet for glæde os til sol, strand og nye eventyr!

/Malene

Tags

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *