I vores tid på Bali, valgte vi at slå os ned på Sanur Beach. Nicolaj og jeg havde egentlig ikke rigtig nogle præferencer for hvor vi skulle bo, bare der ikke var alt for mange mennesker. Efter Boracay tror jeg vi begge havde brug for lidt pusterum! Nicolajs familie, som besøgte os 14 dage på Bali, havde bestilt deres rejse igennem et dansk bureau og derfor endte det med at blive ved Sanur Beach, vi slog os ned og den placering var heldigvis rigtig skøn.

Sanur-beach-1Stedet er turistede jo, men det tror jeg egentlig hele Bali er efterhånden, og mængden af turister ved Sanur Beach var egentlig meget pasende og så var der en masse dejlige spisesteder, som havde helt fair priser. Vi boede ikke langt fra stranden, men da vi for første gang havde pool på hotellet, blev de fleste dukkerter taget i den. Hvis man forventer kridhvidt sand og azurblåt vand, så bliver man nok slemt skuffet. Sanur Beach er på ingen måde en paradis strand, men området er virkelig hyggeligt og den lille promenade langs den fire kilometer lang strand, er perfekt til en gå -eller cykeltur.

Bali har en masse at byde på, både når det gælder natur, templer, håndværk og unikke oplevelser og Sanur Beach er et rigtig fint udgangspunkt for hele øen. Vi valgte os at benytte os af en lokal chauffør og det fungerede virkelig godt. Sanur Beach ligger heller ikke langt fra naboøerne Nusa Lembongan og Nusa Penida hvor der er rig mulighed for at se de smukkeste koraler og alverdens farvede fisk.

Sanur-beach-2Det er begrænset hvad man finder af seværdigheder ved selve Sanur Beach, men placeringen er ideel til en rolig og hyggelig ferie med afslappende dage ved poolen kombineret med udforskning af resten af øen enten på cykel, gå ben eller med bil.

Vi stiftede bekendtskab med en række forskellige hoteller ved Sanur Beach og i vores hotelguide fra destinationen kan i blive kloge på, hvor det er godt at slå sig ned. Skulle i have nogle spørgsmål til Sanur Beach eller Bali generelt, så skriv endelig vi vil hellere end gerne dele ud af vores viden og erfaringer.

/Malene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *