White Beach er skøn og det er også lige netop den strand, de fleste tager til Boracay for at opleve. Vi brugte selvfølgelig en del tid på at arbejde, i den måned vi var på Boracay, men det blev alligevel til mange timer på denne skønne paradisstrand. Og der er virkelig mange ting at lave på og langs den fire kilometer lange strand. Herunder har vi listet nogle af de mange aktiviteter op.

Byg et sandslot

Vi har snakket lidt om de populære sandslotte tidligere og egentlig må du jo slet ikke bygge dem. Men et lille et bliver du nok ikke anholdt for og der var virkelig mange – både børn og voksne der legede i det flotte hvide sand.

Vi så alverdens fantasifulde slotte, skulpturer og folk der var blevet gravet ned. Om aftenen skal man passe lidt på de mange huller der er langs stranden, for det er ikke alle steder der er helt så meget lys og man kan godt komme galt af sted, hvis man falder i et af de mange huller.

whitebeach-1Få en kold dukkert

Vandet på Borcay har den skønneste farve og man kan ikke andet end at få lyst til at hoppe ud i det. Desværre var der en del tang, mens vi var på Boracay, som selvfølgelig knækker glasbilledet lidt, men når man først var forbi bæltet af grønne alger, så var det noget af det klareste, vi indtil nu har oplevet.

Vandet er køligt, men med de høje temperaturer, er det kun skønt med en kold dukkert. Der bliver badet hele døgnet rundt og mange vælger at se solnedgangen fra vandet eller hopper i vandet efter mørkets frembrud.

Se den smukke solnedgang

Filippinerne er for mange kendt som solnedgangenes land og hver evig eneste aften, kan du opleve en rigtig flot en af slagsen ved White Beach. Folk strimler sammen især omkring Station 2 og der bliver taget selfies i en ukendelighed. Vi nød den smukke solnedgang rigtig mange gange og man kan simpelthen bare ikke få nok!

whitebeach-2Få adrenalinen op

Imellem Station 2 og 3 er der sat to store master op med elastik og en kugle imellem. Altså en form for omvendt bungy jump! Denne forlystelse er også at finde på diverse festivaller i Danmark. Men her står den fast og bliver flittigt brugt både i dags- og aftentimerne.

Nicolaj prikkede til mig flere gange for at høre om det ikke var noget vi skulle prøve, men jeg synes det var langt sjovere at kigge på nede fra jorden.

Strandsport

Der bliver udøvet mange typer for sport på White Beach, men især beachvolley og frisbee var noget af det, vi så dagligt. I højsæsonen er der store turneringer, hvor begge sportsgrene bliver praktiseret i stor stil.

Omkring Station 3 har de lokale sat deres egne net op, så de kan spille beachvolley. De er noget primitive, men fungerer til formålet og bliver brugt mange gange dagligt. 

whitebeach-3Udforske hvad der sker under havets overflade

Det var selvfølgelig den aktivitet vi brugte allerflest timer på ved White Beach. Det er kun i udkanten af Station 3, man finder noget interessant at kigge på, men til gengæld kan man også sagtens bruge flere timer her. Pas dog på alle bådene, som sejler lidt på kryds og tværs.

Selvom man kan snorkle direkte fra stranden, så vil vi alligevel foreslå at I lejer en privat båd og tage til Crocodile Island. Her er meget mere at se på og vi synes det var en helt fantastisk oplevelse.

Få noget forfriskende at drikke

Det er ikke svært at finde noget at drikke ved White Beach og på flere af de små strandbarer er der happy hour næsten hele dagen. Den lokale øl San Miguel eller en rom og cola koster ikke mange håndøre.

En kokosnød eller en lækker frugtjuice er også et dejligt forfriskende valg og det er muligt at finde alverdens typer for siddepladser, langs den dejlige strand.

whitebeach-4Få en omgang massage

Ligesom på alle andre turistdestinationer her i Asien, er det at få en billig massage intet problem. Om det skal foregår direkte på stranden, i en lille biks langs promenaden eller på et af de store ressorts, det er helt op til dig. Det kommer blot an på hvor meget, du ønsker at betale.

Shoppe

D’mall er selvfølgelig det åbenlyse valg og det udendørs shopping center ligger også lige ned til White Beach. Men hvis i hellere vil udforske strand promenaden imens, så finder I også her et væld af små boder, som sælger alt mellem himmel og jord.

whitebeach-5Få en tattoo – ægte eller henna

Jeg tror aldrig vi har set så mange få henna tatoveringer på et sted! Da vi gik rundt for at finde et hotel bemærkede vi, at der flere steder var sat skilte op med forbud vedrørende affarvning af sengetøj i forbindelse henna tatoveringer. Vi tænkte at det lige var voldsomt nok, men efter at se hvor mange af de asiatiske turister der fik lavede virkelig store tattoos i henna, begyndte det at give lidt mere mening.

For sådan et par tattoo nørden som os var henna tatoveringer ikke specielt interessant! Vi så også enkelte rigtig tattooshops langs White Beach og i D’mall, men ingen af stederne faldt lige i vores interesse.

Få pulsen op

Det varier fra destination til destination hvor meget motion vi får dyrket. På Boracay blev det mest til svømning, for man kunne ikke andet end at hoppe i det dejlige vand! Det var ikke rigtig muligt at løbe langs stranden fra morgenstunden, hvor vi normalt får pulsen op, men om aftenen kunne det godt lade sig gøre! Dog med lidt forhindringer i form af asiater der tager selfies.

whitebeach-6Snuppe sig en snack

De mange restauranter og barer serverer selvfølgelig et stort udvalg af lette snacks. Men du kan også sagtens regne med at du bliver tilbudt is, popkorn, chips, frugt eller noget helt andet, ca. hver 5 min. fra en af de mange sælgere, der går langs White Beach hele dagen og tjener til dagen og vejen.

En af is sælgerne går altid og synger, hvilket faktisk er ganske hyggeligt. I det hele taget elsker filippinerne bare at bryde ud i sang!

Gå på opdagelse

I begge ender af White Beach kan du udforske stranden, uden at skulle være i følgeskab med 50 kinesere. Ved Station 1 kan man forsætte langs klipperne til Diniwid Beach, hvor man blandt andet kan støde ind i en masse lokale børn der hoppe i vandet fra klipperne.

Ved Station 3 kan man gå et godt stykke på klipper og finde små gemte strande. Selvom strandene er øde og derfor indbydende til en lille dukkert, så samler der sig desværre en del skrald her og der er mange klipper i vandet.

whitebeach-8Tag billeder

White Beach er virkelig billedskøn og derfor oplevede vi også flere gange, at brudepar og lignende fik taget professionelle billeder, med den skønne strand som lærred. Vi tog selvfølgelig også selv en masse billeder på destinationen, men kunne snildt have taget mange mange flere! 

Få cornrows

Ligesom henna tattoos er populært, så er fletninger i alle afskygninger også et populært valg. De mange asiatiske turister fra især Kina og Korea er vilde med cornrows og både mænd og kvinder sidder i kø, for at få flettet deres hår.

whitebeach-7Bliv lidt lækker brun

Vi fandt et skønt lille sted tæt på vores hotel, hvor vi fik slikket sol et par gange, mens vi var på øen. Man kan vist ikke pleje sin kulør med en bedre udsigt. Og i udkanten af Station 3, hvor vi havde base, var vi fri for turisterne, men kunne derimod blive underholdt af de lokale børn, som også brugte de varme timer med at blive afkølet i vandet!

Vandsport

Næsten alt er muligt på Boracay, når vi snakker vandsport og der er liv og glade dage på vandet hele dagen! I løbet af dagen er der rig mulighed for at prøve en vandscooter, hænge bag en speedbåd på en banen eller et flipboard, parasailing, kano, cykelbåd eller sejllads. Ja mulighederne er mange. Vi overvejede selv parasailing, men det må vente til en anden god gang.

whitebeach-9

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *